LT-Stand X 2.0 - black

LT-Stand X 2.0 - black
Šifra proizvoda: LT-Stand
Broj nagradnih bodova: 0
Raspoloživost: Out Of Stock
   - ILI -   
 

LT-Stand X 2.0 je univerzalno postolje za laptop. Osnovna namena mu je da nosi laptop, ali isto tako i da omogući punu slobodu kako pokreta tako i slobodu prenošenja u okviru sobe ili kuće. LT-Stand X 2.0 ispunjava ova oba uslova i slobodno možemo reći da je LT-Stand X 2.0 jedino pravo kompletno postolje za laptop

Odlikuje ga mala težina a velika čvrstoća. Namenjen je laptop veličine od 10" do 17".

 

Osnovne karakteristike

 

Gornji deo stalka ima mogućnost brzog i lakog podešavanja za svaki model laptopa.

Podesiva lajsna, osim žljeba na sebi ima još PU jastuče i podesivu iglu. Ova tri elementa omogućavaju da laptop čvrsto stoji na lajsni (skoro kao zalepljen).

Podesive igle služe kao osiguranje protiv klizanja računara naniže. Nokti na iglama su dizajnirani tako, da budu skoro pa neprimetni pod rukom.

 

... istovremeno zahvaljujući svemu ovome na podesive lajsne brzo i lako stavljamo/skidamo računar, kao da ga postavljamo na bilo koju drugu površinu

Krila se izvlače po širini. Predviđena su za upotrebu miša, ali takođe je moguće staviti manji notes ili neki drugi lakši predmet.

Nazubljeni držač omogućava više položaja gornjeg dela. Mi preporučujemo dva načina osnovni "A" i sekundarni "B". Za podešavanje ovog nagiba potrebno je odvrtanje vijaka ključem, ali to se sigurno neće raditi često.

Podešavanje postolja po visini veoma je jednostavno, odvrtanjem točkića i teleskopskim razvlačenjem glavne vertikale.

Ispod točkića se nalazi rukohvat koji je predviđen za hvatanje i prenošenje stalka s jednog mesta na drugo.

Podešavanje nagiba postolja namenjeno je povećanju stabilnosti ukoliko je potrebno.  Ovo se postiže prostim odvrtanjem nogice.

 

Tri tačke oslonca daju stabilnost, ali istovremeno ostavljaju punu slobodu pokreta vašim nogama. Takođe na ovaj način zauzima i znatno manje prostora.

 

PREDNOSTI NASPRAM STOLA

Idealan položaj

LT-Stand je postavljen tako, da Vam omogući što lakše i brže kucanje. Dok radite na vašem laptopu možete ugodno da sedite bilo gde, u fotelji, na stolici, na krevetu ... vaš Laptop će uvek biti u idealnom položaju, a imaćete punu slobodu pokreta, kako ruku, tako i nogu. 
Dok radite na njemu, imate osećaj, kao da Laptop lebdi iznad vaših nogu.

 

Maksimalno hlađenje

LT-Stand na najefikasniji način dopušta vašem Laptopu idealno hlađenje, jer ne dolazi do zatvaranja usisnih, kao i izduvnih površina na Vašem laptopu, koje njemu omogućavaju slobodnu cirkulaciju svežeg vazduha a time i nesmetano hlađenje. Ovo opet ima za posledicu, da računar radi lakše i brže, da se manje greje kao i da se višestruko povećava vek trajanja računara. 

Pošto ne stoji na ravnoj ploči i potpuno je otvoren od dole, vaš laptop sad ne usisava u sebe prašinu i prljavštinu.

 

Prenosiv

LT-Stand je osmišljen tako, da se omogući lako prenošenje u okviru sobe ili kuće s jednog mesta na drugo. Laptop sada možete preneti zajedno sa LT-Standom gde god to vama odgovara u tom trenutku (ispred fotelje, pored televizora, kraj muzickog uređaja, u kuhinji dok kuvate ... ) .

 

Štedi prostor

LT-Stand je dizajniran tako da maksimalno štedi vaš prostor, modernog izgleda, koji se lako uklapa u bilo koje sobno okruženje, drugim rečima stopi se sa ostalim nameštajem i postaje neprimetan, ali funkcionalan deo u vašoj svakodnevnici.

 

Podesive visine

LT-Stand X 2.0 omogućava lako podešavanje visine stalka kako bi vam se računar nalazio u što je moguće boljem položaju za rad.

 

Čvrst oslonac

LT-Stand X 2.0 iako male težine pruža čvrst oslonac za vaš laptop (kao da stoji na stolu). 
Moram da napomenem da je ova osobina vrlo retka među stalcima za laptop.

 

Tehničke karakteristike:

 

 

Napomena: U pakovanju se nalazi 1 stalak za laptop LT-Stand X 2.0. Računar i miš se ne prodaju.

Opis proizvoda
Kratak opis proizvoda LT-Stand X 2.0 je jako kvalitetan i dugovečan stalak za vaš prenosni računar. Izrađen je u kombinaciji aluminijum, prohrom i visokokvalitetna plastika, sa čeličnim dodacima. Boja: osnova crna sa crnim dodacima i crnim lajsnama sa crnim površinama Napomena: Neki delovi su zaštićeni patentom
Dimenzije Visina = 61/90 cm Širina = 46,5/68,5 cm Dužina max. = 34 cm
Težina 2,5 kg

Napišite komentar

Vaše ime:


Vaš komentar: Napomena: HTML nije preveden!

Ocena Loš            Dobar

Unesite kod sa slike ispod:srBARNAK
sr"BARNAK" stand © 2023
View Mobile / Standard