LT-Stand X 1.0

LT-Stand X 1.0
LT-Stand X 1.0 LT-Stand X 1.0 LT-Stand X 1.0 LT-Stand X 1.0 LT-Stand X 1.0 LT-Stand X 1.0 LT-Stand X 1.0 LT-Stand X 1.0

Vaša zakonom garantovana prava u brojevima

  • 14 dana - imate pravo da se predomislite ukoliko ste naručili robu preko Interneta, TV prodaje, kataloga, na prezentaciji ili od trgovca koji se pojavio na vašim vratima

  • 2 godine – imate pravo na opravku ili zamenu proizvoda iako nemate garanciju (reklamacija)

  • 8 dana - rok u kome trgovac mora da odgovori na reklamaciju

  • 30 dana - rok u kome je trgovac dužan da vam isporuči robu (ukoliko nije drugačije ugovoreno)

 

Brend: sr "BARNAK"
Šifra proizvoda: LT-Stand
Broj nagradnih bodova: 0
Raspoloživost: Out Of Stock
   - ILI -   
 

RASPRODATO !!!

Unapredite svoj rad na računaru

Ono što ste tako dugo čekali, sad je tu na korak od Vas, ne propustite priliku da i Vi radite sa potpunim uživanjem na svom računaru.

Zašto je LT-Stand bolji od stola?

Idealan položaj
LT-Stand je postavljen tako, da Vam omogući, što lakše i brže kucanje. Dok radite na vašem laptopu možete ugodno da sedite bilo gde, u fotelji, na stolici, na krevetu ... vaš Laptop će uvek biti u idealnom položaju, a imaćete punu slobodu pokreta, kako ruku, tako i nogu. Dok radite na njemu, imate osećaj, kao da Laptop lebdi iznad vaših nogu. 

Lako postavljanje
LT-Stand je osmišljen tako, da omogući lako postavljanje i skidanje laptopa sa LT-Standa. Drugim rečima, postavljenje i uzimanje Laptopa sa LT-Standa je kao da vaš Laptop postavljate ili uzimate sa bilo kog drugog stola, s tom prednošću što će vaš laptop na LT-Standu stajati čvrsto, tako da ga možete preneti zajedno sa LT-Standom de god to vama odgovara u tom trenutku (ispred fotelje, pored televizora, kraj muzickog uređaja, u kuhinji dok kuvate ... ) .

Maksimalno hlađenje
LT-Stand na najefikasniji način dopušta vašem Laptopu idealno hlađenje, jer ne dolazi do zatvaranja usisnih, kao i izduvnih površina na Vašem laptopu, koje njemu omogućavaju slobodnu cirkulaciju svežeg vazduha a time i nesmetano hlađenje. Ovo opet ima za posledicu, da računar radi lakše i brže, da se manje greje kao i da se višestruko povećava vek trajanja računara. 

Štedi prostor
LT-Stand je dizajniran tako da maksimalno štedi vaš prostor, modernog i elegantnog izgleda, koji se lako uklapa u bilo koje sobno okruženje, drugim rečima stopi se sa ostalim nameštajem i postaje neprimetan, ali funkcionalan deo u vašoj svakodnevnici.

Podesive visine
LT-Stand X 1.0 omogućava lako podešavanje visine stalka kako bi vam se računar nalazio u šrto je moguće boljem položaju za rad. Takođe ukoliko volite da sedite na podu dok radite za računarom, dovoljno je samo da ga gornji deo stalka spustite na najnizi nivo i rotirate za 180 stepeni.

Univerzalne veličine
Napravljen je tako da odgovara za svaku veličinu prenosnog računara od 10" do 17" , dakle, kupite jednom stalak, a kasnije samo menjate računare.

 
LT-Stand Z 1.0 Kratko uputstvo za upotrebu
 
Opis proizvoda
Kratak opis proizvoda LT-Stand X 1.0 je jako kvalitetan i dugovečan stalak za vaš prenosni računar. Izrađen je u kombinaciji prohrom (nerđajući čelik) i visokokvalitetna plastika. Plastični delovi su izrađeni od više vrsta Polyethylena i od Polystyrena otpornog na udar. Napomena: Neki delovi su zaštićeni patentom
Dimenzije Visina min. = 61,5 cm Visina max. = 80 cm Širina max. = 46,5 cm Dužina max. = 33,5 cm
Težina 2,4 kg

Napišite komentar

Vaše ime:


Vaš komentar: Napomena: HTML nije preveden!

Ocena Loš            Dobar

Unesite kod sa slike ispod:srBARNAK
sr"BARNAK" stand © 2023
View Mobile / Standard