RASPRODATO

Unapredite svoj rad na računaru

Ono što ste tako dugo čekali, sad je tu na korak od Vas, ne propustite priliku da i Vi ostavite utisak savremene poslovne osobe.

Zašto je LT-Stand bolji od stola?

Idealan položaj
LT-Stand je postavljen tako, da Vam omogući, što lakše i brže kucanje. Dok radite na vašem laptopu možete ugodno da stojite bilo na kom mestu, u galeriji, na ulici, sajmu  ... vaš Laptop će uvek biti u idealnom položaju, a izgledaćete savremeno i sa stilom.

Lako postavljanje
LT-Stand je osmišljen tako, da omogući lako postavljanje i skidanje laptopa sa LT-Standa. Drugim rečima, postavljenje i uzimanje Laptopa sa LT-Standa je kao da vaš Laptop postavljate ili uzimate sa bilo kog drugog stola, s tom prednošću što će vaš laptop na LT-Standu stajati čvrsto, tako da ga možete preneti zajedno sa LT-Standom gde god to vama odgovara u tom trenutku.

Maksimalno hlađenje
LT-Stand na najefikasniji način dopušta vašem Laptopu idealno hlađenje, jer ne dolazi do zatvaranja usisnih, kao i izduvnih površina na Vašem laptopu, koje njemu omogućavaju slobodnu cirkulaciju svežeg vazduha a time i nesmetano hlađenje. Ovo opet ima za posledicu, da računar radi lakše i brže, da se manje greje kao i da se višestruko povećava vek trajanja računara. 

Štedi prostor
LT-Stand je dizajniran tako da maksimalno štedi vaš prostor, modernog i elegantnog izgleda, koji se lako uklapa u bilo koje radno okruženje.

Moderan izgled
Ono što je jako bitno u svakom poslu, utisak koji ostavljamo na klijente, a sa LT-Stand L 1.0 će te sigurno ostaviti pozitivan utisak na Vaše klijente, prepoznaće u Vama savremenog poslovnog čoveka .

Univerzalne veličine
Napravljen je tako da odgovara za svaku veličinu prenosnog računara od 10" do 17" , dakle, kupite jednom stalak, a kasnije samo menjate računare.

 
 

 

Napiši recenziju

Note: HTML nije preveden!
    Loše           Dobro
Captcha

LT-Stand L 1.0

  • Brend: BARNAK
  • Kod proizvoda: LT-Stand
  • Dostupnost:
  • 9.849,00RSD


LT-Stand Z 1.0

LT-Stand Z 1.0

RASPRODATO !!! Unapredite svoj rad na računaru Ono što ste tako dugo čekali, sad je tu na ko..

7.958,00RSD

LT-Stand X 1.0

LT-Stand X 1.0

RASPRODATO !!! Unapredite svoj rad na računaru Ono što ste tako dugo čekali, sad je tu na ko..

8.586,00RSD

LT-Stand Z 2.0 CLR electric-blue/black

LT-Stand Z 2.0 CLR electric-blue/black

RASPRODATO !!! LT-Stand su konstruisali dizajneri i testiran je od strane programera, koji vjeru..

3.450,00RSD

LT-Stand X 1.0-crossbred

LT-Stand X 1.0-crossbred

RASPRODATO !!! LT-Stand su konstruisali dizajneri i testiran je od strane programera, koji ..

10.200,00RSD