LT-Stand L 1.0

LT-Stand L 1.0
LT-Stand L 1.0 LT-Stand L 1.0 LT-Stand L 1.0 LT-Stand L 1.0 LT-Stand L 1.0 LT-Stand L 1.0

Vaša zakonom garantovana prava u brojevima

  • 14 dana - imate pravo da se predomislite ukoliko ste naručili robu preko Interneta, TV prodaje, kataloga, na prezentaciji ili od trgovca koji se pojavio na vašim vratima

  • 2 godine – imate pravo na opravku ili zamenu proizvoda iako nemate garanciju (reklamacija)

  • 8 dana - rok u kome trgovac mora da odgovori na reklamaciju

  • 30 dana - rok u kome je trgovac dužan da vam isporuči robu (ukoliko nije drugačije ugovoreno)

 

Brend: sr "BARNAK"
Šifra proizvoda: LT-Stand
Broj nagradnih bodova: 0
Raspoloživost: Out Of Stock
   - ILI -   
 

RASPRODATO

Unapredite svoj rad na računaru

Ono što ste tako dugo čekali, sad je tu na korak od Vas, ne propustite priliku da i Vi ostavite utisak savremene poslovne osobe.

Zašto je LT-Stand bolji od stola?

Idealan položaj
LT-Stand je postavljen tako, da Vam omogući, što lakše i brže kucanje. Dok radite na vašem laptopu možete ugodno da stojite bilo na kom mestu, u galeriji, na ulici, sajmu  ... vaš Laptop će uvek biti u idealnom položaju, a izgledaćete savremeno i sa stilom.

Lako postavljanje
LT-Stand je osmišljen tako, da omogući lako postavljanje i skidanje laptopa sa LT-Standa. Drugim rečima, postavljenje i uzimanje Laptopa sa LT-Standa je kao da vaš Laptop postavljate ili uzimate sa bilo kog drugog stola, s tom prednošću što će vaš laptop na LT-Standu stajati čvrsto, tako da ga možete preneti zajedno sa LT-Standom gde god to vama odgovara u tom trenutku.

Maksimalno hlađenje
LT-Stand na najefikasniji način dopušta vašem Laptopu idealno hlađenje, jer ne dolazi do zatvaranja usisnih, kao i izduvnih površina na Vašem laptopu, koje njemu omogućavaju slobodnu cirkulaciju svežeg vazduha a time i nesmetano hlađenje. Ovo opet ima za posledicu, da računar radi lakše i brže, da se manje greje kao i da se višestruko povećava vek trajanja računara. 

Štedi prostor
LT-Stand je dizajniran tako da maksimalno štedi vaš prostor, modernog i elegantnog izgleda, koji se lako uklapa u bilo koje radno okruženje.

Moderan izgled
Ono što je jako bitno u svakom poslu, utisak koji ostavljamo na klijente, a sa LT-Stand L 1.0 će te sigurno ostaviti pozitivan utisak na Vaše klijente, prepoznaće u Vama savremenog poslovnog čoveka .

Univerzalne veličine
Napravljen je tako da odgovara za svaku veličinu prenosnog računara od 10" do 17" , dakle, kupite jednom stalak, a kasnije samo menjate računare.

 
 

 

Opis proizvoda
Kratak opis proizvoda LT-Stand L 1.0 je jako kvalitetan i dugovečan stalak za vaš prenosni računar. Izrađen je u kombinaciji prohrom (nerđajući čelik) i visokokvalitetna plastika. Plastični delovi su izrađeni od više vrsta Polyethylena i od Polystyrena otpornog na udar. Napomena: Neki delovi su zaštićeni patentom
Dimenzije Visina min. = 91 cm Visina max. = 124 cm Širina max. = 46,5 cm Dužina max. = 36,5 cm
Težina 3,2 kg

Napišite komentar

Vaše ime:


Vaš komentar: Napomena: HTML nije preveden!

Ocena Loš            Dobar

Unesite kod sa slike ispod:srBARNAK
sr"BARNAK" stand © 2023
View Mobile / Standard