LT-Stand Z 2.0 CLR electric-blue/black

LT-Stand Z 2.0 CLR electric-blue/black
LT-Stand Z 2.0 CLR electric-blue/black LT-Stand Z 2.0 CLR electric-blue/black LT-Stand Z 2.0 CLR electric-blue/black LT-Stand Z 2.0 CLR electric-blue/black LT-Stand Z 2.0 CLR electric-blue/black LT-Stand Z 2.0 CLR electric-blue/black LT-Stand Z 2.0 CLR electric-blue/black LT-Stand Z 2.0 CLR electric-blue/black LT-Stand Z 2.0 CLR electric-blue/black LT-Stand Z 2.0 CLR electric-blue/black LT-Stand Z 2.0 CLR electric-blue/black LT-Stand Z 2.0 CLR electric-blue/black

Vaša zakonom garantovana prava u brojevima

  • 14 dana - imate pravo da se predomislite ukoliko ste naručili robu preko Interneta, TV prodaje, kataloga, na prezentaciji ili od trgovca koji se pojavio na vašim vratima

  • 2 godine – imate pravo na opravku ili zamenu proizvoda iako nemate garanciju (reklamacija)

  • 8 dana - rok u kome trgovac mora da odgovori na reklamaciju

  • 30 dana - rok u kome je trgovac dužan da vam isporuči robu (ukoliko nije drugačije ugovoreno)

 

Brend: sr "BARNAK"
Šifra proizvoda: LT-Stand
Broj nagradnih bodova: 0
Raspoloživost: Out Of Stock
   - ILI -   
 

RASPRODATO !!!

LT-Stand su konstruisali dizajneri i testiran je od strane programera, koji vjeruju da
stalak može biti prenosni, lak, čvrst i funkcionalan.

Zašto je LT-Stand bolji od stola?

 

Idealan položaj

Dok radite na vašem laptopu možete ugodno da sedite bilo gde, u fotelji, na stolici, na krevetu ... vaš Laptop će uvek biti u idealnom položaju, a imaćete punu slobodu pokreta, kako ruku, tako i nogu. Dok radite na njemu, imate osećaj, kao da Laptop lebdi iznad vaših nogu.

LT-Stand je postavljen tako, da Vam omogući lako i brzo kucanje.

 

 

Lako postavljanje

LT-Stand je osmišljen tako, da omogući lako postavljanje i skidanje laptopa sa LT-Standa. Drugim rečima, postavljenje i uzimanje Laptopa sa LT-Standa je kao da vaš Laptop postavljate ili uzimate sa bilo kog drugog stola, s tom prednošću što će vaš laptop na LT-Standu stajati čvrsto, tako da ga možete preneti zajedno sa LT-Standom gde god to vama odgovara u tom trenutku (ispred fotelje, pored televizora, kraj muzickog uređaja, u kuhinji dok kuvate ... ) .

 

 

 

Maksimalno hlađenje

LT-Stand na najefikasniji način dopušta vašem Laptopu idealno hlađenje, jer ne dolazi do zatvaranja usisnih, kao i izduvnih površina na Vašem laptopu, koje njemu omogućavaju slobodnu cirkulaciju svežeg vazduha a time i nesmetano hlađenje. Ovo opet ima za posledicu, da računar radi lakše i brže, da se manje greje (ne dolazi do pregrevanja) kao i da se višestruko povećava vek trajanja računara. 

 

 

 

Minimum prašine

Pošto nema ravne ploče (primer: radna površina stola) na kojoj bi se nakupljala prašina ispod usisnih otvora, usisavanje prašine u laptop je svedeno na minimum, a time i gušenje i pregrevanje računara. 

 

 

 

Štedi prostor

LT-Stand je dizajniran tako da maksimalno štedi vaš prostor, modernog i elegantnog izgleda, koji se lako uklapa u bilo koje sobno okruženje, drugim rečima stopi se sa ostalim nameštajem i postaje neprimetan, ali funkcionalan deo u vašoj svakodnevnici.

 

 

Univerzalne veličine a male težine

Napravljen je tako da odgovara za svaku veličinu prenosnog računara od 10" do 17" , dakle, kupite jednom stalak, a kasnije samo menjate računare.

 

 
 
LT-stand ima jedan cilj: pružiti najbolje moguće iskustvo za vaš računar i ... naravno Vas!

 
LT-Stand Z 1.0 Kratko uputstvo za upotrebu
 
 
 
(Napomena: U videu je opisan stalak X 1.0 , Z 1.0 CLR je od aluminjuma i nema podešavanje centralnog dela po visini)
 
 
 
 

 

Opis proizvoda
Kratak opis proizvoda LT-Stand Z 2.0 CLR je jako kvalitetan i dugovečan stalak za vaš prenosni računar. Izrađen je u kombinaciji aluminijum i visokokvalitetna plastika, sa čeličnim dodacima. Plastični delovi su izrađeni od više vrsta Polyethylena i od Polystyrena otpornog na udar. Boja: osnova električno plava sa crnim dodacima Napomena: Neki delovi su zaštićeni patentom
Dimenzije Visina max. = 66 cm Širina max. = 46,5 cm Dužina max. = 30,5 cm
Težina 950 gr

Napišite komentar

Vaše ime:


Vaš komentar: Napomena: HTML nije preveden!

Ocena Loš            Dobar

Unesite kod sa slike ispod:srBARNAK
sr"BARNAK" stand © 2023
View Mobile / Standard