Nemate LT-Stand i nemate pojma o čemu govorim?

Dobrodošli
 
Na početku prvo da se uverite da li ste na pravom mestu.
1. Da li posedujete laptop ili neki sličan prenosni računar? Ukoliko ne, onda ste definitivno zalutali i nemojte da trošite svoje dragoceno vreme, jer nećete naći na ovoj stranici ništa za sebe.
 
2. Ukoliko imate laptop (a pošto još uvek čitate, verujem da imate), da li ga i koristite ili služi samo za skupljanje prašine (ukoliko znate i gde se trenutno nalazi)? E, ako znate i gde je i ako ga koristite, čestitam, onda ste na pravom mestu.
 
3. A sad pogledajte gde Vam stoji računar, ili još bolje ukoliko na njemu čitate ovaj tekst razmislite kako sad sedite, gde sedite, jel vam ugodno, jel se laptop pojačano greje itd itd. I dalje ste sigurni da je sve ok? Želite da vas uverim da nije? Neću ni pokušati, jer nema svrhe. Ako je vama odlično, samo napred, meni je još bolje, apsolutno se slažem, najbitnije je kako se vi zapravo osećate
     Ali, da li ste se nekad zapitali, postoji li i nešto bolje? Verovatno jeste, a ukoliko niste, onda ste zaista jedna od retko zadovoljnih osoba. Dakle, jeste li vi taj srećnik ili ne, a želite li da to postanete? Znam, znam već ste pomislili na pare. Ne pričamo sad o parama, da se razumemo, a i ako dođe do te priče, biće toliko sitno, da će prosto biti nebitna sama činjenica novčane vrednosti, naspram zadovoljstva koje ćete imati priliku da osetite. Dakle, šta ako postoji nešto zaista bolje od toga gde sad držite računar? Šta bi ste voleli? Evo vam 5 praznih mesta na koje upišite ili zamislite svoj odgovor:
1. _________________________
2. _________________________
3. _________________________
4. _________________________
5. _________________________
 
    
 Jeste li? Ako, se kojim slučajem neki od vaših odgovora nalaze u sledećem tekstu, odlično, ukoliko ne, možda je onda vreme da me kontaktirate i da mi vi otvorite oči i kažete TO MENI TREBA. Naravno, tropske plaže, bazen i sve ostalo tome slično i na tu temu, ipak ćete morati sami da si obezbedite, tu vam ja zaista ne mogu pomoći (barem za sad), ali ukoliko je jedan od vaših odgovora, soba, fotelja, prijatna opuštena atmosfera ... i na kraju grozno pitanje: pa gde sad da stavim laptop? Ah da na kolena, divno, malkice će i da me ugreje, a možda i usisa višak prašine sa mojih pantalona. Pa dobro, može i na jastuče pored mene, ma i kafe-stočić je ok, tih sat-dva ću da izdržim, a i tako će laptop nakon pola sata da se pregreje, pa ću morati da ga ostavim da se ohladi. I? Gde je sad ta opuštena atmosfera??? Ideja je bila opuštena atmosfera, a ne prisilan rad. Pa dobro sedite za radni sto, ok, nemate radni sto, ali imate kuhinjski, pa dobro, zamislite da je to radni sto i da sedite potpuno opušteno u kancelariji, možda i neka stranka uđe da pita za neki predmet, primera radi gde je ona supa od juče, ili ko je pojeo moju čokoladu. Dobro, preterujem. Koga briga, bitno da je vama odlično.

     Dakle, da se vratimo na priču, savršeno bi bilo da je laptop tu odmah na dohvat ruke, da lebdi iznad kolena. Eh i mašta napravi svašta. Lebdeći laptop ...  Samo što je vaša mašta pomalo i realnost, takva stvar zaista i postoji i zove se LT-Stand. Pruža potpunu udobnost, opušten rad iz fotelje, dvoseda, troseda ... lagan, praktičan, stabilan, čvrst, ma upravo ono što vama treba, laptop uvek na dohvat ruke, tik iznad kolena... Ups, sad ispade da vas ubeđujem, a rekao sam da neću. Pa nije ubeđivanje, to su samo osnovne činjenice i karakteristike LT-Standa, a ako mislite drugačije vi svakako svoj stav možete da iznesete u postu ispod teksta, ili meni direktno. Mada najbolje bi bilo da i sami osetite to novo iskustvo. Odličan je, verujte mi na reč.
     Sad stižemo do tog dela, ma sve je to super, ali košta, a nema se para, kriza ... Uvek tako razmišljate? Šta vam je takav stav doneo u životu? Šta ste postigli tim silnim odricanjem? Ma uradite nešto pozitivno za sebe. Eto sad imate priliku i to odličnu priliku da obezbe
dite sebi par sati dnevno potpunog uživanja. Kao nemate par sati? A šta trenutno radite? Zar ovo nisu tih par sati, koje na žalost provodite lomeći kičmu nad računarom, umesto da opušteno i sa uživanjem sufrujete internetom, čitate novosti iz fo
telje itd.

   
  Razumem ja da imate sto za računar, tabure, neku hoklicu ... ma sve su to odlične stvari koje u potpunosti zamenjuju stalak. Zar zaista to mislite!? Mislite da je vaš laptop srećan kad u sebe usisava prašinu sa stola, ili kad mu na taburetu zatvorite usisnike za vazduh. Ajde probajte da prislonite jastuk na nos i usta i krenite da trčite. Šta je? Treba vam vazduh? Srce lupa ... eto sad vidite kako je računaru na vašem taburetu, krevetu, jastuku ... A lepo i u upustvu piše da se ne stavlja na mekane površine i da se ne zatvaraju ventilacioni otvori. Niste znali? A jeste li znali da takođe piše i "da se izbegava duži kontakt s bilo kojim delom svoga tela čak i preko odeće". Niste ni to znali? Pa jeste li pročitali uputstvo o korišćenju proizvoda? Moj je savet ako niste, da to ipak učinite. Serviser će imati znatno manje posla na vašem laptopu.

Stalak za laptop

 
 
     Razmišljate sad, bilo bi odlično da može na rate? Zar ste zaista to pomislili? Zar zaista tražite još samo jedno opravdanje za neuspeh i da ne kupite stalak? Dokle više! Zar zaista želite da neko drugi odlučuje o vašoj sreći? Jel uvek tako razmišljate? Pomislite samo kolko ste divnih prilika zbog toga izgubili, jer vam rate nisu bile odobrene. A ovo o čemu pričamo su zaista sitne pare, ja čak ni ne vidim svrhu papirologije za ovako nisku cenu. A i trenutno je savršena prilika da sebi poboljšate uslove rada za računarom, jer su neki proizvodi na akciji i to po verovatno pristupačnim cenama. Pokušajte da vam zaista vreme za odmor to i bude, da zaista budete opušteni i da se zaista odmorite za računarom.
 
     Kupovina preko interneta je nesigurna, i kupujem mačku u dž
aku. Recite mi, kolko puta do sad ste tako kupovali? Ni jednom? Eto, sad vam je savršena prilika da isprobate i taj novi način kupovine. Barem imate početnu sigurnost da ono što naručite, da će  vam to i stići. Ukoliko mi ne verujete, pogledajte spisak proizvoda koji moja firma proizvodi. Impresivan, zar ne? Pogledajte oko sebe, uveren sam da u krugu od 100 metara sigurno postoji najmanje jedan proizvod koji je potekao iz moje firme. U krajnjem slučaju, plaćate tek prilikom preuzimanja, i postoji period za reklamacije od 7 dana. Ali verujte mi, nakon samo par sati korišćenja stalka, neće vam više pasti na pamet da ga vratite.
 
 
 
    

Na kraju navešću vam samo jedan primer (da, samo jedan primer jer je sasvim dovoljan) zadovoljnih korisnika naše PRO verzije stalaka. A to oni mogu i da posvedoče. Akcijska promotivna cena stalka je bila oko 3.000,00 dinara, danas ti stalci koštaju oko 6.500,00 dinara (u klasičnim prodavnicama i znatno preko toga). Mislim da je vredelo u tom trenutku pametno postupiti i obaviti kupovinu. Zamislite da su čekali do sad!? Zato vam kažem, ne čekajte, nego ugrabite priliku koja vam se nudi, jer to neće večno trajati. Sad će ispasti da vas ubeđujem, naprotiv, samo vas savetujem. Razmislite, možda kroz par dana bude kasno.

 


Nema proizvoda u ovoj kategoriji.